lördag 8 oktober 2016

En liten update


Imorgon bär det av till Gekås! Egentligen en "onödig" tripp då vi letar hus för fullt och jag kommer vilja & behöva åka så fort vi hittat rätt, men en kompis skulle köra imorgon så jag hänger på och stör henne lite. Blir en kortis men babydelen ska jag hinna igenom medan kompisen gör sina julklappsköp :) 

I övrigt var jag och tittade på hus idag, svårt när mannen inte kunde vara med (men han är helt såld ändå bara efter att ha sett bilderna). Dock finns ett annat jag hellre vill ha som ska ut på visning om en vecka så vi får se.. vore så himla skönt att bara få köpet klart och kunna boa in sig och planera för bebis ankomst!! Och knäppt nog är det alltid en lättnad när jag inte ser nån annan gravid på visningen eftersom jag alltid utgår ifrån att de är lika desperata som jag ;) 

I övrigt, statusrapport v 22:
-ryggont mer och mer (lyckats få tid för gravidmassage nästa vecka, ser sjukt mycket fram emot det)
-gigantisk mage, får jag höra igen om tvillingar bla bla får någon spö..
-därmed kämpigt att knyta skorna! redan!! Herregud. Strumporna är inte heller helt lätta..
-ofta öm i magen vilket gör allt ännu svårare
-kissnödigheten varierar extremt från dag till dag.. 
-upp ca 5 kilo 
-börjar få svårt att knäppa dragkedjan i mina stövlar= uppenbarligen börjat få svullna ben fast jag inte märkt det annars
-drömmer helgalna saker..!
-dålig hy. Blä. 
-svårt att sova igen, fast jag är trött. Kvällströttheten jag hade ett tag är inte så påtaglig utan jag får svårt att komma till ro fast jag är trött på dagarna.
-kan äta sötsaker och smörgåsar igen, lite dumt eftersom det var klart nyttigare med fruktsug..
-av och till lite gråtlabil men inte varit ilsken i alla fall ;) 

Om någon har bra tips på var man kan köpa bra amningslinnen o amningsbhar tar jag gärna emot, har inte hittat någon amningsbh jag vill ha men ett linne är beställt i alla fall. 

Trevlig helg allihop! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar